Diár pre MAMU 2021 - je na svete

Vznikal dlho, pretože nájsť ten správny grafický dizajn, ktorý sa bude mamičkám páčiť, nie je jednoduché. Mali sme už čiarky, bodky, tento rok sme vsadili na kvetinky. Ale nie je len plne kvetinkový. :)

Diár pre mamu 2021 je teda na svete. Veríme, že sa vám bude páčiť a pre tie mamičky, ktoré si ho kúpia, sa stane nerozlučným priateľom a spoločníkom v roku 2021. Pretože každá z vás ma svoj vlastný príbeh. :)

Áno, tento rok bol a je zvláštny. Ale i keď sme boli doma, mali sme často krát viac povinností, ako zvyčajne. Možno menej cestujeme, menej chodíme do kina, či na koncerty, ale povinnosti zostali a aj pribudli. Snáď nám rok 2021 prinesie opäť nové možnosti, nové aktivity, nové príležitosti na cestovanie. Preto správny diár treba.

 

Ale čo vlastne DIÁR PRE MAMU je a v čom je iný od ostatných diárov?

Nie je to len "diár". Je to priestor pre naše myšlienky, emócie a sny. Miesto, kde si môžme zapísať svoje plány, pocity, ale kde máme aj všetko pod kontrolou a na nič nezabudneme. Diárik pomôže zaznamenať si vaše bežné aktivity, ale zároveň je v ňom dostatočný priestor aj na predsavzatia, plány, sny či spomienky. Je to taká naša spomienka na daný rok. :)

 

Prvé náhľadové ukážky si môžete pozrieť nižšie. 

 

 

Ak máš o diár záujem, budeme radi. Predpredajová zľava je 15%.

 

KÚP DIÁR PRE MAMU 2021